853 de milioane de abonați la serviciile de telefonie din China, peste 1 miliard În 2012

918 ori
<b>853 de milioane de abonați la serviciile de telefonie din China, peste 1 miliard În 2012</b>Performanțele Chinei nu se mai rezumă la economie sau tehnologie, ci și la gradul de conectivitate al populației sale. Aflați că în acest moment există 853 de milioane de abonați la serviciile de telefonie din această țară, conform cifrelor...

Performanțele Chinei nu se mai rezumă la economie sau tehnologie, ci și la gradul de conectivitate al populației sale. Aflați că în acest moment există 853 de milioane de abonați la serviciile de telefonie din această țară, conform cifrelor oferite de către cei mai mari 3 operatori locali.

Cel mai mare operator din China este china Mobile, cu un număr de 589.3 milioane de clienți în ianuarie, dintre care 22.6 milioane de utilizatori de servicii 3G. Pe locul 2 se află China Unicom, cu 169.7 milioane de clienți în aceeași perioadă, dintre care 15.5 milioane bazându-se pe servicii 3G. Pe ultimul loc al podiumului se afla China Telecom, cu 94.1 milioane de clienți, dintre care 13.6 milioane utilizatori 3G.

Analiștii de la compania Wireless Intelligence estimează că țara cu cea mai mare populație din lume va atinge 1 miliard de persoane conectate în trimestrul 2 al anului viitor. în aceeași perioadă și India va atinge o performanță similară, având o creștere mai accelerată decât cea a pieței chineze de telefonie.

Cu 2 miliarde de utilizatorii de servicii de telefonie doar în acea parte a lumii, oare cum vor arăta vânzările de iPhone-uri, modele Nokia și smartphone-uri Android?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×