Cel mai subțire smartphone din lume NU mai este Samsung Galaxy S II ci... NEC Medias (Video)

2.580 ori
<b>Cel mai subțire smartphone din lume NU mai este Samsung Galaxy S II ci... NEC Medias (Video)</b>Cu o lună în urma Sony Ericsson Xperia Arc era cel mai subțire smartphone din lume, cu o talie de doar 8.7 mm, apoi a fost anunțat oficial Samsung Galaxy S II, cu o grosime de 8.49 mm. Acesta a rămas la supremația segmentului slim doar o...

Cu o lună în urma Sony Ericsson Xperia Arc era cel mai subțire smartphone din lume, cu o talie de doar 8.7 mm, apoi a fost anunțat oficial Samsung Galaxy S II, cu o grosime de 8.49 mm. Acesta a rămas la supremația segmentului slim doar o săptămână, din Japonia sosind handsetul NEC Medias, gros de doar 7.7 mm.

Produs de parteneriatul NEC Casio Mobile, Medias N-04C poate fi admirat în imaginea de mai sus și văzut în acțiune în clipul de mai jos. El va fi vândut deocamdată doar în Japonia de către operatorul local NTT DoCoMo, care îl va lansa în magazine pe 15 martie. Să vedem ce ne rezervă smartphone-ul la capitolul specificații:

  • Display: 4 inch, LCD touchscreen, 480 x 854 pixeli, Gorilla Glass
  • OS: Android 2.2 (upgrade la Android 2.3 în vară)
  • Cameră: 5.1MP, senzor CMOS
  • Memorie: slot microSDHC
  • Conectivitate: 3G/GSM roaming, GPS, Bluetooth 2.1, WiFi, HSUPA, infraroșu
  • Alte dotări: TV tuner, portofel electronic

Cel mai subțire smartphone din lume NU mai este Samsung Galaxy S II ci... NEC Medias (Video)

Aflați și că NEC Medias cântărește doar 105 grame, asta în vreme ce iPhone 4 are o greutate de 137 de grame. Nu avem informații despre prețul sau, din păcate, dar vă vom ține la curent cu evoluția bătăliei pentru cel mai subțire smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×