ABS 988, telefonul mobil cu 3 SIM-uri acum si in Romania!

11.314 ori
<b>ABS 988, telefonul mobil cu 3 SIM-uri acum si in Romania!</b>Dupa cum mentionam intr-un articol anterior, ABS este printre putinii distribuitori gata sa ofere publicului roman terminale superdotate la preturi rezonabile. Printre aceste handseturi se numara si modelul 988, pe care-l puteti admira in imaginea...

Dupa cum mentionam intr-un articol anterior, ABS este printre putinii distribuitori gata sa ofere publicului roman terminale superdotate la preturi rezonabile. Printre aceste handseturi se numara si modelul 988, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

ABS 988 este un telefon mobil PDA cu dimensiuni de 113x56x14mm, disponibil in variante de culoare negru si metalizat. Terminalul suporta retele GSM in frecvente de 900/1800MHz si include un display TFT de 3 inch, la o rezolutie de 176x220 pixeli. Handsetul include un touch panel si ruleaza sistemul de operare RTOS. Bateria sa este de tip Li Ion (1000 mA) si rezista 3-4 ore in modul convorbire si peste 70 de ore in standby.

Terminalul poate stoca pana la 100 de mesaje text si suporta EMS, MMS, casuta vocala, incluzand si o agenda de pana la 300 de numere plus cele de pe SIM. Printre functiile cu care este dotat ABS 988 se numara alarma, memo, cronometru, calculator si un sistem de aflare a orei la nivel global. Handsetul suporta handsfree si playback pentru fisiere in format MIDI, MP3, MP4. Acelasi model ABS este dotat cu o camera duala de 1.3 megapixeli si cu 4 difuzoare stereo, ce vor garanta o mini-petrecere. Telefonul suporta conectivitate Bluetooth si USB, inregistrare video si carduri de memorie T-Flash si MiniSD (pe langa memoria interna).

Acest terminal mobil este acum disponibil prin intermediul ABS la pretul de 838.11 RON. Curand veti beneficia si de un review video al acestui telefon, pe site-ul Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×