Street Fighter 2 acum pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.617 ori
<b>Street Fighter 2 acum pe telefonul mobil</b>Orice persoana nascuta in anii 80 sau la inceputul anilor 90 isi aminteste cu placere de celebrele jocuri "de bataie", care si-au facut loc in inimile gamerilor, intai in salile arcade si apoi pe PC-uri si console. Iata ca un clasic de top, Street Fighter...

Orice persoana nascuta in anii 80 sau la inceputul anilor 90 isi aminteste cu placere de celebrele jocuri "de bataie", care si-au facut loc in inimile gamerilor, intai in salile arcade si apoi pe PC-uri si console. Iata ca un clasic de top, Street Fighter 2, este acum disponibil si pe telefoanele mobile.

Gamerii fanatici ai seriei Street Fighter au pierdut probabil legatura cu celebrul joc, inaintand in varsta sau pur si simplu reorientadu-se spre hituri ca World or Warcraft sau Need for Speed. Acest port al jocului Street Fighter 2 pe telefonul mobil este prilejul ideal de a ne aminti de unde am plecat si de a rescrie istoria jocurilor de bataie, inviind un clasic apus. Conform producatorului, Capcom, jocul a ramas neschimbat fata de versiunea originala, incluzand toate combourile si miscarile speciale ale luptatorilor.

Nu suntem totusi siguri cum se transfera toate aceste super-miscari pe telefonul mobil, avand in vedere controlul cu ajutorul keypadului. In orice caz, jocul este deja disponibil, dar doar daca sunteti abonat AT&T, Sprint sau T-Mobile. Dupa ce am vazut World of Warcraft functionand pe iPhone si un Harry Potter: The Order of the Phoenix pe telefoanele mobile prin contributia developerilor romani, nu mai exista port al unui joc care sa ne mire.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×