Accesoriu de sezon: Mânușile touchscreen Hi-Glove

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.085 ori
<b>Accesoriu de sezon: Mânușile touchscreen Hi-Glove</b>Zilele acestea a coborât temperatura de la 26 de grade Celsius în weekend la 1 - 3 grade luni și marți dis-de-dimineață. Vine iarna mai repede decât am crede sau aștepta. Majoritatea telefoanelor moderne sunt cu display tactil și trebuie să-ți...

Zilele acestea a coborât temperatura de la 26 de grade Celsius în weekend la 1 - 3 grade luni și marți dis-de-dimineață. Vine iarna mai repede decât am crede sau aștepta. Majoritatea telefoanelor moderne sunt cu display tactil și trebuie să-ți scoți mânușa ca să butonezi, cu ghilimelele de rigoare, telefonul.

Acum există un accesoriu interesant, mânușile Hi-Glove care în vârful degetelor aduc tehnologia capacitivă și permit folosirea telefonului și tabletei fără a le scoate din mână. Costă 49 de lei și au garanție șase luni. Sunt mai multe variante de culoare: negru, albastru, verde, roșu, roz. Materialele utilizate sunt acril, poliester și bumbac. Mai multe detalii pe quickmobile.ro.

Există un telefon care nu necesită astfel de mânuși, se numește Sony Xperia sola. Acesta integrează o tehnologie denumită Floating Touch ce permite să-ți plimbi degetul pe deasupra ecranului și recunoaște mișcarea chiar dacă ai mânușă. Toate celelate telefoane pun probleme și merg mânușile mai sus menționate care mi se par rezonabile ca preț și plăcute estetic.

Ați achiziționa un astfel de accesoriu?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×