Windows Phone 8 are parte de o lansare oficială: vine cu zona specială pentru copii, noi aplicații și jocuri, economisire de trafic date (video)

2.321 ori
<b>Windows Phone 8 are parte de o lansare oficială: vine cu zona specială pentru copii, noi aplicații și jocuri, economisire de trafic date (video)</b>Dacă Google a ales să prezinte noile sale produse fără un eveniment oficial, din cauza furtunii Sandy, Microsoft a respectat conferința programată și ne-a prezentat Windows Phone 8. Aflați din start că în acest weekend va începe în SUA...

Dacă Google a ales să prezinte noile sale produse fără un eveniment oficial, din cauza furtunii Sandy, Microsoft a respectat conferința programată și ne-a prezentat Windows Phone 8. Aflați din start că în acest weekend va începe în SUA vânzarea de terminale Windows Phone 8, care vor sosi și în Europa în curând.

E vorba despre Samsung Ativ Odyssey, HTC 8X și Lumia 822 pentru operatorul Verizon și Nokia Lumia 920 prin AT&T. Pentru cei care se întreabă Odyssey e o versiune localizată de Samsung Ativ S, iar Lumia 822 e Lumia 820 în versiune Verizon. Microsoft a anunțat în această seară și noua funcție Rooms, care va face parte din People Hub în Windows Phone 8. Rooms va avea un thread de mesagerie, va include un calendar, notițe și o zonă de postare a fotografiilor private ale persoanelor importante pentru voi. Practic, o cameră privată pentru cei dragi...

Tot la evenimentul Windows Phone de azi, Microsoft a prezentat și funcția DataSense, un sistem încorporat în WP8 care comprimă paginile pe care navigați. Veți beneficia de 45% mai mult web browsing cu același plan tarifar, în comparație cu alte terminale. DataSense pune în valoare și conexiunea WiFi, când e disponibilă. Funcția vine și cu un LiveTile, care afișează ce trafic ați avut și când atingeți limita. Un moment interesant al serii a fost acela când Joe Belfiore de la Microsoft a adus copii pe scenă, pentru a scoate în evidență funcția Kids Corner.

Aceasta este creată special pentru părinți și le permite acestora să îi îngrădească pe copii la utilizarea anumitor aplicații. Funcția e activată cu un swipe dinspre stânga în lockscreen și pe lângă aplicații, părinții pot bloca și video-uri și muzica. Jessica Alba a fost pe scenă pentru anunț, din postura de mamă. Au fost anunțate și câteva aplicații de bază pe Android și iOS, care ajugn acum și pe Windows Phone 8. De la o nouă aplicație Facebook și Twitter, la un nou app Skype și o aplicație Pandora, avem de toate la dispoziție, inclusiv noul Angry Birds Star Wars, când apare.

Microsoft a adăugat și o funcție de upload automat al imaginilor în aplicația camerei lui WP8. Imaginile capturate sunt urcate imediat în contul SkyDrive al utilizatorului. Cam atât despre Windows Phone 8 de pe scenă Microsoft și așteptam cu nerăbdare ca în noiembrie să punem mâna pe Nokia Lumia 920 și HTC 8X în special.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×