„Aceeași Mărie cu alta pălărie” - asa definește iPhone SE șeful LG

Autor:  | Publicat în:  LG 1.835 ori
<b>„Aceeași Mărie cu alta pălărie” - asa definește iPhone SE șeful LG</b>iPhone SE a divizat lumea tech &icirc;n 2 tabere şi anume cei care se bucura că mai există loc pe piaţă pentru un telefon high end de 4 inch şi cei care consideră acest device inutil şi depăşit, la anumite capitole. Din a doua tabăra face parte...

iPhone SE a divizat lumea tech în 2 tabere şi anume cei care se bucura că mai există loc pe piaţă pentru un telefon high end de 4 inch şi cei care consideră acest device inutil şi depăşit, la anumite capitole. Din a doua tabăra face parte şi CEO-ul LG, dacă ne luăm după declaraţiile sale recente.

Vorbind în cadrul unui eveniment dedicat lui LG G5 la Seoul, oficialul a declarat că LG nu ar lansa niciodată un produs cu aceleaşi funcţii şi technologii vechi, cum e iPhone SE. În plus, Cho Ju-no, CEO-ul LG a declarat şi că firma sud coreeană nu e interesată de clasamente la ora actuală, ci doreşte doar să ofere clienţilor noi modalităţi de a se distra cu produsele sale.

Dacă piaţa smartphone ar fi un concurs de originalitate LG G5 ar câştiga bătălia pe ultimul an, devansând Apple şi Samsung datorită modularităţii. Nici măcar uriaşul Google nu a reuşit să aducă la nivel comercial un smartphone modular, deci complimentul pentru LG e cu atât mai mare. Totuşi să nu ne bucurăm prea devreme, pentru că G5 rămâne totuşi un experiment şi varietatea modulelor ne va da măsura succesului său.

In alta ordine de idei, sunteti de acord cu spusele sefului LG despre iPhone SE? Aceeași Mărie cu alta pălărie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×