iPhone SE are ca public ţintă fermierii din China; Ar fi atins deja 3.4 milioane de comenzi în această ţară

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.384 ori
<b>iPhone SE are ca public ţintă fermierii din China; Ar fi atins deja 3.4 milioane de comenzi în această ţară</b>Apple a uimit publicul odată cu lansarea lui iPhone SE - terminal cu diagonală de 4 inch ce vine pe o piață în care phablet-urile fac legea. Totuși, există mulți utilizatori care apreciază dimensiunile compacte la un telefon, printre aceștia regăsindu-se

iPhone SE a fost primit cu multă căldură de public şi revieweri, pentru renașterea pasiunii pentru telefoanele cu ecran mic şi mai ales pentru că nu are alternativă şi rival în universul Android. Întrebarea e: care e segmentul EXACT de public care cumpără un astfel de telefon? În China răspunsul ar putea fi "fermierii".

Percepţia din ultimul deceniu, cel puţin în cazul companiilor americane a fost că publicul din mediul rural din China are venituri limitate sau chiar foarte scăzute. Totuşi, veniturile fermierilor spre exemplu au crescut şi odată cu ele şi pretenţiile legate de calitatea produselor. Un exemplu este cel al companiei Procter & Gamble, care a oferit la începutul anilor 2000 scutece la preţ de doar 10 cenţi.

Ei au lăsat stacheta jos şi nu şi-au dat seama că veniturile au crescut, trezindu-se cu vânzări foarte mici în 2010, când consumatorii din mediul rural au început să cumpere scutece japoneze mult mai scumpe. În China se tinde spre premium acum şi cei care câştigă sub 800 de dolari pe lună cumpără cele mai multe smartphone-uri.

Brandurile locale ca Vivo si Oppo nu mai sunt de ajuns şi Apple are un statut bun în China. iPhone SE e ţintit fix către fermierii chinezi, fiind destul de scump încât să fie premium, dar şi destul de ieftin încât să şi-l permită şi cei din mediul rural. Circulă şi numărul de 3.4 milioane de precomenzi pentru iPhone SE în China, o performanţă bună pentru handsetul cu ecran de 4 inch.

Oare fermierii de la noi ce telefoane folosesc?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×