Același număr de telefon pe mai multe SIM-uri - serviciu oferit de un nou operator de telefonie În România

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 6.188 ori
<b>Același număr de telefon pe mai multe SIM-uri - serviciu oferit de un nou operator de telefonie În România</b>Numele de Enigma Systems nu ne spune multe, dar începând de la anul acest operator virtual de telefonie mobilă (MVNO) va începe să își ofere serviciile în România. Ei se vor lupta cu mai marii pieței, precum Vodafone, Orange și Cosmote și au...

Numele de Enigma Systems nu ne spune multe, dar începând de la anul acest operator virtual de telefonie mobilă (MVNO) va începe să își ofere serviciile în România. Ei se vor lupta cu mai marii pieței, precum Vodafone, Orange și Cosmote și au deja o opțiune cel puțin interesantă în oferta lor.

Compania mizează pe posibilitatea de a avea același număr pe mai multe cartele SIM, conform lui Mihai Eftimie, proprietarul companiei, care a discutat cu Ziarul Financiar. Aflăm că putem avea același număr pe două telefoane, de exemplu, iar dacă bateria unuia se termină, vom putea continua convorbirea pe celălalt. Operatorul va oferi și o platformă de teste, permițând spre exemplu testarea unei soluții care permite utilizarea telefoanelor mobile la bordul avioanelor, fără echipamente în plus instalate în avion.

Același Mihai Eftimie face o afirmație îndrăzneață, declarând că în România de la lansarea MMS-urilor și apelurilor video nu s-a mai lansat nimic revoluționar pe piața telecom. LTE 4G este văzută doar că o tehnologie de acces și nu un serviciu nou, conform aceluiași președinte Enigma Systems.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×