Filmul jOBS cu Ashton Kutcher În rolul lui Steve Jobs debutează luna viitoare la festivalul Sundance

Autor:  | Publicat în:  Apple 859 ori
<b>Filmul jOBS cu Ashton Kutcher În rolul lui Steve Jobs debutează luna viitoare la festivalul Sundance</b>Echipa care se ocupă de filmul jOBS, cel despre viața lui Steve Jobs pare a se fi mișcat rapid, de vreme ce filmul va fi deja prezentat luna viitoare la festivalul de film de la Sundance. Vă reamintesc că Ashton Kutcher, omul cel mai urmărit de pe...

Echipa care se ocupă de filmul jOBS, cel despre viața lui Steve Jobs pare a se fi mișcat rapid, de vreme ce filmul va fi deja prezentat luna viitoare la festivalul de film de la Sundance. Vă reamintesc că Ashton Kutcher, omul cel mai urmărit de pe Twitter joacă rolul fostului CEO Apple, iar filmul se axează pe viața lui Jobs intre 1971 și 2000 doar.

în imaginea de mai jos îl vedeți și pe Josh Gad, cel care îl va juca pe Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, care împreună cu Steve Jobs a creat compania într-un garaj. Noul film va acoperi perioada în care cei doi Steve au creat Apple, apoi plecarea lui Jobs de la Apple cauzată de John Sculley, fondarea NeXT, munca la Pixar și apoi întoarcerea triumfală la Apple. Fosta iubită a lui Jobs, Chris Ann Brennan va fi jucată de Ahna O'Reilly, iar CEO-ul "cel rău" care l-a exilat pe Jobs de la Apple, John Scullery va fi jucat de Matthew Modine.

Bill Gates va fi jucat de un actor necunoscut, se pare. Simultan mai există un proiect de film biografic despre Steve Jobs, un film masiv, care îi acoperă toată viața și are scenariu scris de Aaron Sorkin, care s-a ocupat și de The Social Network. Tind să cred că acest al doilea film va fi unul mai reușit, dar hai să îi acordăm o șansă și lui Kutcher, care întâmplător seamănă foarte mult cu Jobs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×