Nokia Înregistrează o nouă sonerie oficială cu ajutorul unei orchestre (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.338 ori
<b>Nokia Înregistrează o nouă sonerie oficială cu ajutorul unei orchestre (Video)</b>Nokia a beneficiat de aportul Orchestrei Simfonice din Bratislava și în trecut, atunci când înregistra noi sonerii și iată-i din nou pe muzicieni la lucru, în căutarea noii identități audio a celor de la Nokia. Producătorul finlandez a folosit...

Nokia a beneficiat de aportul Orchestrei Simfonice din Bratislava și în trecut, atunci când înregistra noi sonerii și iată-i din nou pe muzicieni la lucru, în căutarea noii identități audio a celor de la Nokia. Producătorul finlandez a folosit orchestra pentru că studiile arată că soneriile clasice sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor.

Melodiile au fost compuse de către muzicieni de la Nokia, înainte de a fi înregistrate de orchestra cu 55 de membri. Unele dintre noile sonerii sunt deja disponibile pe Nokia Lumia 920 și Lumia 820. în cazul în care sunteți curioși, filmarea de mai jos este doar o parte a procesului de înregistrare a 25 de piese originale, sonerii care își vor găsi locul pe viitoare terminale. Pentru a ajunge la aceste melodii, experții audio de la Nokia au analizat muzica clasică comtemporana și soundtrack-uri de film, servindu-le drept inspirație.

Compania Epic Sound a fost angajată pentru a se ocupa de crearea acestor sunete, o sarcină importantă, de vreme ce Nokia are identitatea audio cea mai pregnantă din lume. De obicei o sonerie este creată cu un sintetizator într-un studio, dar o orchestră oferă un sunet mai organic și mai viu. Credeți că vor avea succes noile sonerii?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×