Acer Allegro, primul telefon Mango al companiei debutează În Franța, cu funcție de Încărcare rapidă

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.278 ori
<b>Acer Allegro, primul telefon Mango al companiei debutează În Franța, cu funcție de Încărcare rapidă</b>După Fujitsu Toshiba și aparent și Lenovo, acum și Acer intra în segmentul Windows Phone, lansând în Franța modelul Allegro. Acest smartphone rulează varianta Mango a OS-ului și vine cu o funcție unică: încărcare rapidă. &nbsp; Prin...

După Fujitsu Toshiba și aparent și Lenovo, acum și Acer intra în segmentul Windows Phone, lansând în Franța modelul Allegro. Acest smartphone rulează varianta Mango a OS-ului și vine cu o funcție unică: încărcare rapidă.

Prin intermediul acesteia, telefonul se va încărca de 2.5 ori mai rapid decât alte tablete sau telefoane și aflați că handsetul folosește o baterie de 1300 mAh. Acer Allegro va fi disponibil în magazine începând cu mijlocul lunii viitoare, iar prețul sau va fi de 299 de euro. Terminalul va sosi în variante de culoare albă sau albastra și îl așteptăm și la noi în țară la un preț la fel de accesibil.

Rețineți și că dotările sale hardware nu sunt deloc impresionante, telefonul venind cu un ecran touch WVGA de 3.6 inchi, un procesor Qualcomm de 1 GHz și 8 GB memorie internă. Acer Allegro măsoară 13 mm în grosime, cântărește 126 de grame și folosește o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED. Cum vă sună ideea unui telefon care se poate încărca în doar 20-30 de minute la nivelul maxim al bateriei?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×