Acer anunta diviziunea sa în doua sub-companii de anvergura: Core Business/IT hardware si eBusiness/New Business

Autor:  | Publicat în:  Acer 450 ori
<b>Acer anunta diviziunea sa în doua sub-companii de anvergura: Core Business/IT hardware si eBusiness/New Business</b>Acer a anuntat diviziunea sa &icirc;n doua sub-companii de talie mare, pentru o mai buna organizarea a portofoliului sau de produse. Astfel, noua structura va desparti clar zona de produse IT/hardware si cea eBusiness/New Business. &nbsp; &nbsp; Sectiunea...

Acer a anuntat diviziunea sa în doua sub-companii de talie mare, pentru o mai buna organizarea a portofoliului sau de produse. Astfel, noua structura va desparti clar zona de produse IT/hardware si cea eBusiness/New Business.

Sectiunea Core Business va include produse IT, adica notebookuri, desktopuri si tablete, dar si segmentul afiliat de cercetare si dezvoltare. Tot aici intra si segmentul de display-uri si servere, dar si cel corporate. Cealalta sub-companie se va ocupa cu eBusiness si New Business, care va include solutii de tip Build Your Own Cloud, smartphone-uri si purtabile.

Zona de notebookuri, desktop si tablete va fi condusa de catre Jerry Kao, în vreme ce Digital Display se va afla sub tutela lui Victor Chien, iar de servere se va ocupa Evis Lin. New Business îl va avea Ben Wan ca sef la eBusiness, Maverick Shih si ST Liew vor fi copresedinti la Bring your Own Cloud si produse Smart, iar integrarea verticala si orizontala de noi afaceri va fi domeniul lui RC Chang, CTO.

Mutari similare au mai fost vazute în ultimii ani la Sony si desi de obicei descentralizarea si fragmentarea nu sunt neaparat un semn bun, fiecare segment are sansa de a evolua pe cont propriu, fata de un conglomerat mare si cu probleme de viziune. O astfel de fragmentare poate prefata uneori si vanzarea unui segment catre alte companii.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×