Acer anunța smartphone-ul Liquid Jade Plus, disponibil din august

905 ori
<b>Acer anunța smartphone-ul Liquid Jade Plus, disponibil din august</b>Deși nu se compară cu pleiada de lansări Huawei sau Lenovo, Acer are la rândul său smartphone-uri de lansat în 2014. Printre ele se numără și modelul Liquid Jade Plus, care tocmai a fost anunțat și care va fi disponibil din luna august. &nbsp;...

Deși nu se compară cu pleiada de lansări Huawei sau Lenovo, Acer are la rândul său smartphone-uri de lansat în 2014. Printre ele se numără și modelul Liquid Jade Plus, care tocmai a fost anunțat și care va fi disponibil din luna august.

Acest model vine ca urmaș al lui Liquid Jade, model lansat anul trecut la Computex. Acer Liquid Jade Plus vine cu 2 GB RAM, dublu față de predecesorul său, plus 16 GB memorie internă, din nou dublu față de primul Jade. în afară de aceste două aspecte, terminalele au specificații identice, inclusiv ecranul 720p de 5 inch și la interior se află un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz.

Noul model e un dual SIM, cu o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 2 MP și o baterie de 2100 mAh. Că OS avem Android 4.4 KitKat, iar în imagine vedeți și o brățară Acer Liquid Leap, cu care handsetul va funcționa în tandem. Prețul terminalului este de 279 de euro și el va debuta întâi în Germania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×