Mark Zuckerberg e acum mai bogat decât fondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin

929 ori
<b>Mark Zuckerberg e acum mai bogat decât fondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin</b>Odată cu publicarea rezultatelor financiare trimestriale ale Facebook, am aflat și că Mark Zuckerberg a devenit mai bogat decât Larry Page și Sergey Brin, fondatorii Google. Vestea vine pe fondul unor rezultate foarte bune ale celor de la Facebook,...

Odată cu publicarea rezultatelor financiare trimestriale ale Facebook, am aflat și că Mark Zuckerberg a devenit mai bogat decât Larry Page și Sergey Brin, fondatorii Google. Vestea vine pe fondul unor rezultate foarte bune ale celor de la Facebook, mult peste așteptările analiștilor.

Aparent veniturile din zona mobile au contat foarte mult. Odată cu anunțarea acestei evoluții, averea lui Zuckerberg a câștigat 1.6 miliarde de dolari într-o singură zi și asta pentru că valoarea acțiunilor Facebook a crescut cu peste 5%, ajungând la 75.67 dolari per acțiune. La doar 30 de ani Zuckerberg este multi miliardar în dolari, datorită acestui "drog" numit Facebook, care îi face pe americani să petreacă 40 de minute din zi în medie folosind serviciul.

La mijlocul acestei săptămâni valoarea estimata a averii lui Zuckerberg era de 31.7 miliarde de dolari, iar acum a ajuns la 33.3 miliarde, el fiind acum pe locul 18 în topul celor mai bogați oameni din lume. Fondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin au averi de 33 de miliarde de dolari, respectiv 32.9 miliarde. Interpus în top între magnații tech se afla Stefan Perrson, deținătorul H&M, cu 33.2 miliarde de dolari.

Când se va naște și la noi un astfel de guru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×