Lenovo K920 Vibe Z2 Pro Își face apariția Într-o nouă fotografie; primim și lista de specificații oficiale

1.291 ori
<b>Lenovo K920 Vibe Z2 Pro Își face apariția Într-o nouă fotografie; primim și lista de specificații oficiale</b>După ce ieri aflam prin intermediul GSMDome că Lenovo pregătește lansarea lui K920 Vibe Z2 Pro pe data de 5 august, iată că astăzi o nouă fotografie cu terminalul în cauză, cât și o serie completă de specificații au fost făcute publice...

După ce ieri aflam prin intermediul GSMDome că Lenovo pregătește lansarea lui K920 Vibe Z2 Pro pe data de 5 august, iată că astăzi o nouă fotografie cu terminalul în cauză, cât și o serie completă de specificații au fost făcute publice chiar de către Arthur Wei, Șeful departamentului de Marketing din cadrul Lenovo, informație despre care citează GSMArena.com.

Lenovo K920 Vibe Z2 Pro va dispune de un display IPS Quad HD de 6 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixel cu bliț dual-LED și stabilizare optică a imaginii.

Primim la pachet și un senzor foto frontal de 5 megapixeli, două sloturi SIM, conectivitate LTE 4G, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și o baterie de 4.000 mAh. Lenovo K920 Vibe Z2 Pro măsoară 156 mm în lungime, 81.3 mm în lățime și doar 7.7 mm în grosime. De asemenea, aflăm că uriașul display de 6 inch ocupă o suprafață de 83.5% din panoul frontal. Rămâne ca prețul acestui terminal să fie dezvăluit pe data de 5 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×