Acer anunța telefonul Liquid E2: quad core + dual SIM

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.041 ori
<b>Acer anunța telefonul Liquid E2: quad core + dual SIM</b>Acer nu a mai făcut mutări deosebite pe piața de mobile de la MWC 2013 încoace, dar iată că astăzi anunță un nou handset numit Liquid E2. E vorba despre un terminal quad core, care va sosi într-o versiune dual SIM și una single SIM. &nbsp;...

Acer nu a mai făcut mutări deosebite pe piața de mobile de la MWC 2013 încoace, dar iată că astăzi anunță un nou handset numit Liquid E2. E vorba despre un terminal quad core, care va sosi într-o versiune dual SIM și una single SIM.

Acest telefon este urmașul lui E1, după cum arăta și numele și face saltul de la un CPU dual core la acest quad core de 1.2 GHz. Alte dotări includ un display qHD IPS de 4.5 inch, camera de 8 megapixeli care promite zero shutter delay, difuzoare duale în spate și Android Jelly Bean drept OS. Smartphone-ul urmează să debuteze în Marea Britanie, Franța, Germania și alte câteva tari către mijlocul lunii mai.

Prețul sau va fi în jurul valorii de 229 de euro, ceea ce e foarte bine pentru un quad core. Aflați că seria Liquid de la Acer mai include și terminalele E1 și Z2, plus nou venitul E2 acum. Acest terminal suporta conectivitate HSPA+, fiind capabil să atingă viteze de download de până la 42 Mbps. Dacă vă interesează mărimea, aflați că Acer Liquid E2 măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 140 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×