și mai multă Românie În Street View: Google fotografiază Încă 40.000 de km din România!

Autor:  | Publicat în:  Google 969 ori
<b>și mai multă Românie În Street View: Google fotografiază Încă 40.000 de km din România!</b>Google România a anunțat extinderea cu peste 40.000 de kilometri a acoperirii lui Street View pentru țara noastră. Astfel, mașinuțele Google cele harnice se pare că au reușit să cartografieze 3D și mai multe zone din țara noastră, inclusiv...

Google România a anunțat extinderea cu peste 40.000 de kilometri a acoperirii lui Street View pentru țara noastră. Astfel, mașinuțele Google cele harnice se pare că au reușit să cartografieze 3D și mai multe zone din țara noastră, inclusiv zone turistice.

Atracții precum Ateneul Roman, Piața Sfatului din Brașov, Piața Mare din Sibiu, Muzeul Național al Satului și Biserica fortificată din Cisnădie sunt pe listă. Sute de localități si zeci de mii de kilometri pot fi acum explorate virtual prin Google Maps, afirmă Dan Bulucea, director general al Google România. Inițial Google Street View acoperea doar 8 orașe din țara noastră.

Extinderea este binevenită, mai ales că vine vara și poate că turiștii doresc să vadă via Street View destinația vacanței lor. Să sperăm că nu vom păți precum în alte țări, unde au fost surprinse prin Street View crime, jafuri, accidente sau alte evenimente neplăcute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×