Acer ar lucra la o variantă de telefon Liquid Jade Primo cu Android la bord

Autor:  | Publicat în:  Acer 583 ori
<b>Acer ar lucra la o variantă de telefon Liquid Jade Primo cu Android la bord</b>Anunţat la CES 2016, telefonul Acer Liquid Jade Primo este un smartphone high end cu Windows 10 şi care e promovat prin prisma suportului sau pentru Continuum. Azi aflăm că pe viitor acest handset ar putea primi şi o variantă cu Android la bord....

Anunţat la CES 2016, telefonul Acer Liquid Jade Primo este un smartphone high end cu Windows 10 şi care e promovat prin prisma suportului sau pentru Continuum. Azi aflăm că pe viitor acest handset ar putea primi şi o variantă cu Android la bord.

Există şi dovezi în această privinţă, un model cu numele de cod Acer S58A apărând în GeekBench. Şi asta în vreme ce numele de cod al lui Acer Jade Primo este S58, deci lucrurile au sens. Aparent particula "A" vine de la Android. Se pare că acea versiune ar fi mai degrabă un plan B pentru compania chineză, care a fost foarte prolifica în ultima vreme la IFA mai ales şi apoi la CES.

Acer ar lucra la o variantă de telefon Liquid Jade Primo cu Android la bord

Specificaţiile modelului nou descoperit par a fi identice cu cele de pe Liquid Jade Primo în varianta Windows 10. Ele includ un chipset Snapdragon 808, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus speculatii despre un display Full HD de 5.5 inch. Un aspect interesant descoperit la modelul Jade Primo e că vine fără branding Microsoft sau Windows, deci e uşor de vândut şi promovat ca model Android, odată instalat Marshmallow pe el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×