Acer ar lucra la o variantă de telefon Liquid Jade Primo cu Android la bord

Autor:  | Publicat în:  Acer 601 ori
<b>Acer ar lucra la o variantă de telefon Liquid Jade Primo cu Android la bord</b>Anunţat la CES 2016, telefonul Acer Liquid Jade Primo este un smartphone high end cu Windows 10 şi care e promovat prin prisma suportului sau pentru Continuum. Azi aflăm că pe viitor acest handset ar putea primi şi o variantă cu Android la bord....

Anunţat la CES 2016, telefonul Acer Liquid Jade Primo este un smartphone high end cu Windows 10 şi care e promovat prin prisma suportului sau pentru Continuum. Azi aflăm că pe viitor acest handset ar putea primi şi o variantă cu Android la bord.

Există şi dovezi în această privinţă, un model cu numele de cod Acer S58A apărând în GeekBench. Şi asta în vreme ce numele de cod al lui Acer Jade Primo este S58, deci lucrurile au sens. Aparent particula "A" vine de la Android. Se pare că acea versiune ar fi mai degrabă un plan B pentru compania chineză, care a fost foarte prolifica în ultima vreme la IFA mai ales şi apoi la CES.

Acer ar lucra la o variantă de telefon Liquid Jade Primo cu Android la bord

Specificaţiile modelului nou descoperit par a fi identice cu cele de pe Liquid Jade Primo în varianta Windows 10. Ele includ un chipset Snapdragon 808, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus speculatii despre un display Full HD de 5.5 inch. Un aspect interesant descoperit la modelul Jade Primo e că vine fără branding Microsoft sau Windows, deci e uşor de vândut şi promovat ca model Android, odată instalat Marshmallow pe el.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×