Acer CloudMobile S500 unboxing: o surpriză plăcută scoasă din cutie (Video)

5.835 ori
<b>Acer CloudMobile S500 unboxing: o surpriză plăcută scoasă din cutie (Video)</b>Pe canalul nostru YouTube fanii au insistat să aruncăm o privire asupra lui Acer CloudMobile, un telefon best buy de sfârșit de an. Ei bine, iată că telefonul ne-a sosit în teste de la Orange România, iar Acer CloudMobile S500 e cu adevărat o...

Pe canalul nostru YouTube fanii au insistat să aruncăm o privire asupra lui Acer CloudMobile, un telefon best buy de sfârșit de an. Ei bine, iată că telefonul ne-a sosit în teste de la Orange România, iar Acer CloudMobile S500 e cu adevărat o surpriză plăcută.

Terminalul este vândut exclusiv de Orange și costă 1 euro cu abonament Pantera 23 pe 2 ani sau 200 de euro la liber, adică un preț foarte, foarte bun. Acest model a obținut și un premiu IF pentru design, ediția 2012. Avem de-a face cu un smartphone cu design rotunjit, foarte ușor și destul de subțire. El vine cu slot microSIM și microSD sub capacul bateriei, iar în cutia sa se afla cablul USB, încărcătorul, adaptor pentru încărcător, o pereche de căști cu design old school, manuale și bateria.

CloudMobile are un display IPS LCD de 4.3 inch, cu rezoluție 720p, plus 8 GB memorie internă, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. Terminalul măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 122 de grame, deci cu 10 mai mult decât iPhone 5. Avem și tehnologie Dolby Mobile pe acest device, iar camera e capabilă de HDR și captura video Full HD. Ca OS ni se pune la dispoziție Android 4.0 ICS, iar procesorul este un dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz. Bateria este o unitate Li-Ion 1460 mAh. Revenim în zilele viitoare cu un review detaliat, dar deocamdată impresiile sunt pozitive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×