Câteva detalii legate de Premium Suite pe Samsung Galaxy S III (video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.468 ori
<b>Câteva detalii legate de Premium Suite pe Samsung Galaxy S III (video)</b>Samsung a dat lovitura în 2012 prin Galaxy S III care a depășit și generațiile anterioare în ce privește numărul de unități comercializate. Vânzările generoase obligă compania sud-coreeană în a aduce o experiență cât mai plăcută pe...

Samsung a dat lovitura în 2012 prin Galaxy S III care a depășit și generațiile anterioare în ce privește numărul de unități comercializate. Vânzările generoase obligă compania sud-coreeană în a aduce o experiență cât mai plăcută pe vârful lor de gamă din domeniul smartphone-urilor.

Premium Suite livrează o parte din software-ul pus pe Samsung Galaxy Note II, phabletul de 5.5 inch ce se trage din SGS III și plusează cu 2 GB RAM, CPU upgradat la 1.6 GHz, 4.1 Jelly Bean, baterie de 3100 mAh.

Avem și un clip video ce se dorește a explica ce înseamnă Premium Suite pe Samsung Galaxy S III:

în primul rând ar fi vorba despre multi-window ce permite să rulezi două aplicații simultan. Poți verifica update-urile din contul de twitter și să postezi simultan pe facebook. Pe lângă multi-window ar mai fi Page Buddy, setezi diverse aplicații să pornească într-un anumit moment. Spre exemplu, când conectezi căștile la smartphone pe jack-ul de 3.5 mm să pornească music player-ul cu lista de melodii stocată în memoria telefonului.O notificare din Facebook poate fi pusă pe ecranul de blocare / deblocare, un Reader nou ce permite să vezi conținutul dintr-o pagină web fără a rula și reclamele.

Observați cum Samsung investește mult în funcțiile adiționale aduse pe telefon. Și-au dat seama că în acest mod se departajează clar de concurență.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×