Acer lansează două noi tablete de 7 inch: Iconia Tab 7, respectiv Iconia One 7

Autor:  | Publicat în:  Acer 733 ori
<b>Acer lansează două noi tablete de 7 inch: Iconia Tab 7, respectiv Iconia One 7</b>în cursul zilei de ieri, producătorul Acer a anunțat lansarea a două noi tablete de 7 inch ce vor face parte din gama de produse Iconia. Cele două noi device-uri poartă numele de Iconia One 7, respectiv Iconia Tab 7. Aflăm și faptul că modelul...

în cursul zilei de ieri, producătorul Acer a anunțat lansarea a două noi tablete de 7 inch ce vor face parte din gama de produse Iconia. Cele două noi device-uri poartă numele de Iconia One 7, respectiv Iconia Tab 7. Aflăm și faptul că modelul Acer Iconia One 7 va veni cu sistemul de operare Android 4.2 JellyBean, urmând ca mai apoi să primească și update-ul la Android 4.4 KitKat.

Prima dintre acestea, și anume Acer Iconia One 7 vine cu un display de 7 inch cu rezoluție 1280x800, un procesor dual-core Intel Atom Z2560, 1 GB RAM, difuzoare stereo, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Din punct de vedere al dimensiunilor, aflăm că Iconia One 7 măsoară doar 8.9 mm în grosime. Se așteaptă ca acest model să ajungă pe piață la sfârșitul lunii iunie la un preț de 130$.

Acer Iconia Tab 7

Celălalt nou model numit Acer Iconia Tab 7 dispune tot de un display de 7 inch cu rezoluție 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core MediaTek, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și sistemul de operare Android 4.4 KitKat preinstalat. Acest model vine pe deasupra și cu funcții de apelare și conectivitate 3G. Prețul acestei tablete va fi de 149 euro și va sosi pe piață în luna mai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×