O presupusă machetă a lui iPhone 6 Își face apariția pe web Într-o serie de imagini live

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.076 ori
<b>O presupusă machetă a lui iPhone 6 Își face apariția pe web Într-o serie de imagini live</b>După ce în ultimele zile am putut arunca o privire atât asupra unor presupuse huse pentru iPhone 6, cât și asupra unor randări 3D, iată că astăzi avem parte de o nouă scăpare cu viitoarea generație iPhone. Această scăpare constă într-o...

După ce în ultimele zile am putut arunca o privire atât asupra unor presupuse huse pentru iPhone 6, cât și asupra unor randări 3D, iată că astăzi avem parte de o nouă scăpare cu viitoarea generație iPhone. Această scăpare constă într-o machetă a produsului ce poate dezvălui design-ul final gândit de către gigantul american.

Această machetă ar putea avea în special scopul de a folosi ca model pentru fabricanții de huse și carcase. La fel cum și un concept 3D realizat de către artistul Martin Hajek, și această machetă vine cu margini curbate și cu o grosime foarte redusă. Se zvonește că noua generație iPhone va avea o talie de doar 6 mm.

Machetă a lui iPhone 6

Totodată, se așteaptă că Apple să introducă anul acesta atât un iPhone cu display de 4.7 inch, cât și un iPhone phablet cu display de 5.5 inch. Rămâne de văzut dacă într-adevăr compania americană se va îndrepta către telefoanele de mari dimensiuni sau dimpotrivă.

Machetă a lui iPhone 6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×