Sony Xperia Z2 ajunge În România prin intermediul retailerului evoMAG.ro

1.488 ori
<b>Sony Xperia Z2 ajunge În România prin intermediul retailerului evoMAG.ro</b>După numeroasele probleme întâmpinate de Sony cu livările de terminale Sony Xperia Z2, iată că începând de astăzi, modelul în cauză este disponibil și la noi, pe plan local, prin intermediul retailerului evoMAG.ro care afișează un preț de...

După numeroasele probleme întâmpinate de Sony cu livările de terminale Sony Xperia Z2, iată că începând de astăzi, modelul în cauză este disponibil și la noi, pe plan local, prin intermediul retailerului evoMAG.ro care afișează un preț de 2.954 lei pentru varianta pe negru cu 16 GB de memorie internă.

Sony Xperia Z2 reușește să impresioneze printr-un display Full HD IPS LCD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 20.7 megapixeli cu autofocus și bliț LED.

Pe partea de conectivitate, Xperia Z2 oferă Bluetooth 4.0, WiFi, NFC și 4G LTE. De asemenea, una dintre funcțiile importante regăsite pe Xperia Z2 este și rezistența la apă și praf prin intermediul certificării IP58 ce promite că device-ul va rezista timp de 30 minute în apă de până la 1 metru adâncime.

Prețuri Sony Xperia Z2:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×