Acer lanseaza smartphone-ul DX900, E-Ten Glofiish rebranduit

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.886 ori
<b>Acer lanseaza smartphone-ul DX900, E-Ten Glofiish rebranduit</b>Va anuntam cu ceva timp in urma ca Acer isi pregateste intrarea pe piata smartphone-urilor printr-o lansare ce va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2009. Ei bine, iata ca terminalul mult-asteptat este Acer DX900, un E-Ten Glofiish DX900 rebranduit...

Va anuntam cu ceva timp in urma ca Acer isi pregateste intrarea pe piata smartphone-urilor printr-o lansare ce va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2009. Ei bine, iata ca terminalul mult-asteptat este Acer DX900, un E-Ten Glofiish DX900 rebranduit si disponibil acum pentru precomanda printr-un retailer britanic.

Va reamintim ca Acer a cumparat E-Ten in 2008, pentru a-si extinde afacerea si in domeniul telefoanelor mobile. Acer DX900 este primul produs rezultat din aceasta tranzactie, simtindu-se clar influenta celor de la E-Ten si traditia seriei Glofiish. Astfel, Acer DX900, ca si modelul E-Ten cu acelasi nume dispune de un display touchscreen VGA de 2.8 inchi, GPS, WiFi si o camera de 3 megapixeli.

Smartphone-ul ruleaza Windows Mobile 6.1 si poate utiliza 2 cartele SIM, iar in ce priveste prezentatea sa oficiala, handsetul va sosi la Mobile World Congress 2009, ce va avea loc la Barcelona. Acer DX900 va fi prezentat chiar in prima zi a showului, pe 16 februarie.

Via: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×