Acer Liquid E3 hands-on preview; terminal mid-range cu display de 4.7 inch (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  Acer 3.682 ori
<b>Acer Liquid E3 hands-on preview; terminal mid-range cu display de 4.7 inch (Retro MWC 2014 - Video)</b>După ce în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, cei de la Acer au prezentat noi terminale din gama Liquid, am avut ocazia să realizăm și un mic video hands-on preview de la fața locului din Barcelona cu unul dintre aceste modele, și anume...

După ce în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, cei de la Acer au prezentat noi terminale din gama Liquid, am avut ocazia să realizăm și un mic video hands-on preview de la fața locului din Barcelona cu unul dintre aceste modele, și anume Acer Liquid E3.

Acer Liquid E3 dispune de un display HD ce măsoară 4.7 inch, un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare plus un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Acesta vine și cu o cameră foto impresionantă, ce încorporează un senzor de 13 megapixeli. De asemenea, întâlnim și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Acer Liquid E3 hands-on preview; terminal mid-range cu display de 4.7 inch (Retro MWC 2014 - Video)

Telefonul va fi disponibil pe alb sau negru la prețul de 199 euro și va ajunge pe piață în luna aprilie. Analizând specificațiile oferite de Acer Liquid E3 putem spune că acest device dispune de un raport calitate-preț foarte bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×