Directorul executiv HTC afirmă că scăpările masive cu Noul HTC One reprezintă un motiv de entuziasm din partea publicului (Video)

953 ori
<b>Directorul executiv HTC afirmă că scăpările masive cu Noul HTC One reprezintă un motiv de entuziasm din partea publicului (Video)</b>Așa cum am văzut în ultima perioadă, scăpările ce îl au ca principal subiect pe Noul HTC One au fost la ordinea zilei, având ocazia să vedem atât imagini cât și unele prezentări video de peste 12 minute cu acest terminal. &nbsp; ​...

Așa cum am văzut în ultima perioadă, scăpările ce îl au ca principal subiect pe Noul HTC One au fost la ordinea zilei, având ocazia să vedem atât imagini cât și unele prezentări video de peste 12 minute cu acest terminal.

​

Jason Mackenzie - nul dintre directorii executivi HTC afirmă faptul că scăpările masive cu Noul HTC One reprezintă un motiv de entuziasm din partea publicului pentru acest nou flagship al anului 2014. în această lume a smartphone-urilor de ultimă generație, Jason Mackenzie, director regional HTC US îl vede pe Noul HTC One ca fiind un Rolex, în timp ce restul telefoanelor de pe piață sunt ceasuri Timex.

Se așteaptă ca Noul HTC One să dispună de un display Full HD de 5 inch, o cameră foto duală perfectă pentru condiții low-light și un slot pentru carduri microSD. HTC va prezenta succesorul flagship-ului de anul trecut în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe data de 25 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×