Acer Liquid S, un nou smartphone de 4.7 inch confirmat de un oficial al companiei

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.022 ori
<b>Acer Liquid S, un nou smartphone de 4.7 inch confirmat de un oficial al companiei</b>Trebuie să recunosc că au existat și companii la MWC 2013 de la care mă așteptam la puțin mai mult. Printre ele se numără și Acer, care nu a adus vreun phablet sau smartphone care să dărâme competiția. Ei bine, zvonurile afirmă că un astfel...

Trebuie să recunosc că au existat și companii la MWC 2013 de la care mă așteptam la puțin mai mult. Printre ele se numără și Acer, care nu a adus vreun phablet sau smartphone care să dărâme competiția. Ei bine, zvonurile afirmă că un astfel de nou venit s-ar afla în proces de dezvoltare acum.

Un oficial al companiei chineze a lăsat să se înțeleagă că modelul Acer Liquid S va fi un rival pe măsură noilor flagshipuri Android. E vorba aici despre un smartphone quad core cu ecran de 4.7 inch, confirmat de președintele Acer pe zona smartphone într-un inteviu pentru ziarul oficial MWC. Din păcate nu avem prea multe detalii despre acest device, în afară de faptul că e descris drept un "phablet" și că vine cu CPU quad core.

Dacă ar fi să speculez, mă aștept aici la un display Full HD, un procesor Qualcomm quad core, 2 GB RAM și camera de 13 MP, pentru că telefonul să fie în rând cu restul hiturilor actuale cu Android. Din câte știu Acer nu are un phablet propriu zis pe piață la ora actuală, deci partea cu 4.7 inch ar putea fi o eroare și am putea vedea un handset de 5+ inch în cele din urmă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×