MWC 2013: Firefox OS Într-un hands on preview pe telefonul ZTE Open (Video)

1.257 ori
<b>MWC 2013: Firefox OS Într-un hands on preview pe telefonul ZTE Open (Video)</b>Firefox OS a debutat odată cu MWC 2013, iar la începutul acestei săptămâni am luat contact cu primele device-uri cu această platformă la bord, produse de Alcatel și ZTE. ZTE Open a fost modelul care a inaugurat platforma și îl vedeți în...

Firefox OS a debutat odată cu MWC 2013, iar la începutul acestei săptămâni am luat contact cu primele device-uri cu această platformă la bord, produse de Alcatel și ZTE. ZTE Open a fost modelul care a inaugurat platforma și îl vedeți în acțiune mai jos, într-un clip preview realizat de Emil Dragotă la MWC 2013 în Barcelona.

Scopul celor de la Mozilla este să aducă sistemul lor de operare către mase, oferind handseturi de buget în țările în curse de dezvoltare, precum cele din America Latină. Accentul este pus pe experiența online pe web apps și aruncăm o scurtă privire în clip și asupra magazinului de aplicații care vine cu platformă. Ni se prezintă și căutarea unificată de pe ZTE Open, care ne permite să descoperim aplicații relevante în contextul unei căutări de formații de exemplu.

Firefox OS

ZTE Open are un CPU Qualcomm bazat pe arhitectura Cortex A5 și e tactat la frecvența de sub 1 GHz. Alte dotări includ 256 MB RAM, o cameră fără autofocus, cu rezoluție de 3.2 megapixeli și un ecran de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli. Se zvonește că acest model va costa sub 150 de dolari, deci va fi foarte accesibil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×