MWC 2013: Kyocera Urbano Progresso Digno În acțiune Într-o experiență hands on În Barcelona (Video)

1.375 ori
<b>MWC 2013: Kyocera Urbano Progresso Digno În acțiune Într-o experiență hands on În Barcelona (Video)</b>Kyocera s-a numărat printre brandurile la standurile cărora am zăbovit destul de mult la MWC 2013, în Barcelona. Asta pentru că au avut telefoane interesante de prezentat, unele care poate că vor ajunge în sfârșit și în Europa. Printre ele l-am...

Kyocera s-a numărat printre brandurile la standurile cărora am zăbovit destul de mult la MWC 2013, în Barcelona. Asta pentru că au avut telefoane interesante de prezentat, unele care poate că vor ajunge în sfârșit și în Europa. Printre ele l-am găsit și pe Kyocera Urbano Progresso Digno, pe care îl puteți admira mai jos.

Handsetul a debutat în vara anului trecut, dar iată că el tot nu a ajuns în Europa, dar ar putea să o facă in acest an. Ce are deosebit acest model? Ei bine, acesta este primul smartphone din lume care vine cu tehnologia Smart Sonic Receiver, care transmite o voce de calitate și claritate deosebită folosindu-se de vibrații prin intermediul unui mecanism integrat în display. E vorba de o tehnologie cu materiale ceramice avansate, iar handsetul este unul sofisticat, cu carcasa metalică, ecran OLED de 4 inch Luminous și conectivitate WiMAX.

MWC 2013: Kyocera Urbano Progresso Digno În acțiune Într-o experiență hands on În Barcelona (Video)

Schema de mai jos vă prezintă exact că presupune nouă tehnologie de transmitere a sunetului. Vibrațiile ecranului sunt folosite pentru a transmite sunete, pe baza unui motor piezo electric, care produce vibrații. Telefonul măsoară 10.8 mm în grosime, cântărește 139 de grame și vine cu 4 GB memorie internă, slot microSD și o cameră de 8 megapixeli.

Smart Sonic Receiver

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×