Acer Liquid Z3, telefon Android de 99 de euro, acum cu detalii complete!

Autor:  | Publicat în:  Acer 4.077 ori
<b>Acer Liquid Z3, telefon Android de 99 de euro, acum cu detalii complete!</b>Acer s-a remarcat prin câteva modele interesante de telefoane cu procesoare Intel în ultima vreme, dar și prin terminale cu preț scăzut. în această lună august a lui 2013 ei se evidențiază prin handsetul Acer Liquid Z3, pe care îl admirați mai...

Acer s-a remarcat prin câteva modele interesante de telefoane cu procesoare Intel în ultima vreme, dar și prin terminale cu preț scăzut. în această lună august a lui 2013 ei se evidențiază prin handsetul Acer Liquid Z3, pe care îl admirați mai jos și care costă doar 99 de euro.

Telefonul este dotat cu un display LCD de 3.5 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli și un procesor dual core de 1 GHz, plus 512 MB RAM și 4 GB memorie internă. Liquid Z3 dispune și de slot microSD, o cameră de 3 megapixeli în spate și o baterie de 1500 mAh. Nou venitul include și o funcție care permite predefinirea unor profiluri de utilizator, ce pot fi administrate în funcție de situația în care utilizăm handsetul.

Avem un Basic Mode pentru persoanele tinere, cu accentul pe apelare și SMS-uri, un mod Senior care include și radio, vreme și apelare rapidă și un mod Clasic, cu acces la toate funcțiile și o bună organizare a acestora. Există și un mod Tastatura pentru cei care folosesc în special vocea și au nevoie și de tastatură la îndemână.

Acest model este un dual SIM cu viteza de download de 21 Mbps și îi așteptăm curând debutul și în Europa de Est.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×