Feedly lansează o versiune Pro a serviciului său, costă 5 dolari pe lună

1.147 ori
<b>Feedly lansează o versiune Pro a serviciului său, costă 5 dolari pe lună</b>Una dintre cele mai populare alternative la Google Reader este Feedly, care astăzi a lansat o variantă premium a serviciului său. Aceasta costă 5 dolari pe lună și poartă numele de Feedly Pro, aducând câteva funcții atractive în plus. &nbsp;...

Una dintre cele mai populare alternative la Google Reader este Feedly, care astăzi a lansat o variantă premium a serviciului său. Aceasta costă 5 dolari pe lună și poartă numele de Feedly Pro, aducând câteva funcții atractive în plus.

Rețineți și că Feedly Pro are o oferă limitată pentru primii 5000 de utilizatori care aplica pentru versiunea Pro, ea costând 99 de dolari și fiind pe viață. Feedly Pro vine cu o modalitate de căutare a articolelor, browsing securizat via HTTPS și posibilitatea de a salva articole în Evernote. Lipsa căutării de articole din acest serviciu era deranjanta până acum, dar iată că problema s-a rezolvat prin noua versiune a serviciului.

Feedly Pro

Funcțiile premium se lansează la toamnă, iar ele vor fi integrate și în aplicațiile asociate serviciului. Se pare că Feedly pregătește și alte funcții, pe care chiar utilizatorii premium le vor putea vota într-un sondaj. Aflați și că utilizatorii versiunii Pro au prioritate la suport în față celor cu serviciul gratuit.

Feedly Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×