Ce se ascunde În spatele lui Moto X; Iată câteva motive de achiziție! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.618 ori
<b>Ce se ascunde În spatele lui Moto X; Iată câteva motive de achiziție! (Video)</b>Probabil că multă lume se întreabă care e de fapt selling point-ul unui telefon nou dual core în 2013, așa cum e cazul lui Moto X. Ei bine, acest telefon nu e pentru acei geek care prefera specificațiile, după cum ni se arătă în clipul de mai...

Probabil că multă lume se întreabă care e de fapt selling point-ul unui telefon nou dual core în 2013, așa cum e cazul lui Moto X. Ei bine, acest telefon nu e pentru acei geek care prefera specificațiile, după cum ni se arătă în clipul de mai jos.

în acest video aflăm în doar 9 minute care sunt punctele de interes la noul smartphone. El este mai degrabă un terminal destinat consumatorului de rând, care nu se uită neapărat la specificații, ci mai degrabă la funcții și la software. Printre cele mai proeminente funcții ale handsetului se număra controlul touchless prin comandă vocală. Motorola a afirmat în cadrul evenimentului de lansare ca acest smartphone poate interpreta comenzi și de la 30 de metri distanță.

Un alt aspect interesant este lockscreen-ul, care detectează momentul când e scos din buzunar și afișează informații legate de notificări. în plus există și posibilitatea de personalizare a telefonului, fie cu una dintre cele 18 culori disponibile, fie cu un mesaj propriu și un ecran de boot propriu. și camera Clearpixel de 10 megapixeli iese în evidență, iar celebrul reviewer Marques Brownlee, afirmă că nu a reușit să termine bateria telefonului într-o zi întreagă de utilizare.

Iată prezentarea în cauză:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×