Acer pregătește un smartphone Android cu ecran landscape de 4.8 inchi pentru 2011

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.235 ori
<b>Acer pregătește un smartphone Android cu ecran landscape de 4.8 inchi pentru 2011</b>După ce a anunțat o serie de noi tableturi, Acer a promis și un smartphone Android de excepție pentru 2011. Ce ne surprinde e că acest model va sosi cu un ecran wide cu diagonala de 4.8 inchi și specificații destul de impresionante. &nbsp; E...

După ce a anunțat o serie de noi tableturi, Acer a promis și un smartphone Android de excepție pentru 2011. Ce ne surprinde e că acest model va sosi cu un ecran wide cu diagonala de 4.8 inchi și specificații destul de impresionante.

E posibil ca terminalul să ruleze Android 2.3, sau chiar versiunea 3.0, având în vedere că el va fi lansat în luna aprilie a anului viitor. Deocamdată acest model Acer nu are un nume, dar știm că el va sosi cu un ecran cu rezoluție de 1024 x 480 pixeli, rație a aspectului de 21:9, procesor de 1GHz, cameră de 8MP și suport pentru conectivitate HSPA+ (14.4Mbps).

La limita dintre tabletă și smartphone, acest terminal mizează pe un design inedit pentru a-i aduce celebritate. Avem de-a face cu un telefon subțire și curbat cu un corp metalic și o lățime de 64 mm. Partea frontală este dominată de ecranul multitouch, plus 4 butoane pentru navigație și o cameră pentru videoconvorbiri.

Smartphone-ul Acer va mai dispune de funcții de gaming, datorită unui accelerometru și giroscop și de suport DLNA și ieșire HDMI.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×