Acer pregătește un smartphone Android cu ecran landscape de 4.8 inchi pentru 2011

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.210 ori
<b>Acer pregătește un smartphone Android cu ecran landscape de 4.8 inchi pentru 2011</b>După ce a anunțat o serie de noi tableturi, Acer a promis și un smartphone Android de excepție pentru 2011. Ce ne surprinde e că acest model va sosi cu un ecran wide cu diagonala de 4.8 inchi și specificații destul de impresionante. &nbsp; E...

După ce a anunțat o serie de noi tableturi, Acer a promis și un smartphone Android de excepție pentru 2011. Ce ne surprinde e că acest model va sosi cu un ecran wide cu diagonala de 4.8 inchi și specificații destul de impresionante.

E posibil ca terminalul să ruleze Android 2.3, sau chiar versiunea 3.0, având în vedere că el va fi lansat în luna aprilie a anului viitor. Deocamdată acest model Acer nu are un nume, dar știm că el va sosi cu un ecran cu rezoluție de 1024 x 480 pixeli, rație a aspectului de 21:9, procesor de 1GHz, cameră de 8MP și suport pentru conectivitate HSPA+ (14.4Mbps).

La limita dintre tabletă și smartphone, acest terminal mizează pe un design inedit pentru a-i aduce celebritate. Avem de-a face cu un telefon subțire și curbat cu un corp metalic și o lățime de 64 mm. Partea frontală este dominată de ecranul multitouch, plus 4 butoane pentru navigație și o cameră pentru videoconvorbiri.

Smartphone-ul Acer va mai dispune de funcții de gaming, datorită unui accelerometru și giroscop și de suport DLNA și ieșire HDMI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×