Android 2.2 pe Galaxy S În România, Începand din 26 noiembrie; confirmat oficial pe pagina Facebook Samsung!

3.353 ori
<b>Android 2.2 pe Galaxy S În România, Începand din 26 noiembrie; confirmat oficial pe pagina Facebook Samsung!</b>După o așteptare de săptămâni bune și chiar luni, iată că actualizarea celebrului smartphone Samsung Galaxy S la Android 2.2 va avea loc în țara noastră începând de vineri, 26 noiembrie. Vestea vine chiar de pe pagina oficială de Facebook a...

După o așteptare de săptămâni bune și chiar luni, iată că actualizarea celebrului smartphone Samsung Galaxy S la Android 2.2 va avea loc în țara noastră începând de vineri, 26 noiembrie. Vestea vine chiar de pe pagina oficială de Facebook a Samsung Mobile România, o confirmare cât se poate de clară a debutului software-ului.

Aflasem în prealabil tot de la Samsung Mobile România via twitter că actualizarea va avea loc între 15 și 30 de noiembrie și se pare că a fost aleasă calea de mijloc, data de 26. Vă reamintim ca în Marea Britanie Android 2.2 a sosit deja pe acest smartphone, actualizarea fiind încheiată pe 11 noiembrie, în vreme ce și în SUA procesul se apropie de final (29 noiembrie).

Samsung Galaxy S recenzie

Până la finalul acestei luni toate țările în care se vinde Galaxy S vor beneficia de Froyo pe terminal și trebuie să menționăm că dacă sunteți posesorii telefonului, veți primi Flash 10.1 în browser, suport DivX și DLNA, un nou player media și o nouă interfață. Rețineti faptul că veți avea nevoie de softul KIES pentru a aduce telefonul la versiunea Android 2.2. KIES este disponibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×