Acer prezintă smartphone-urile Liquid E1 și Liquid Z2 Înainte de MWC 2013

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.462 ori
<b>Acer prezintă smartphone-urile Liquid E1 și Liquid Z2 Înainte de MWC 2013</b>Ca în fiecare an există și producători de telefoane mobile care se grăbesc și își dezvăluie noile produse chiar înainte de MWC 2013, care are loc începând cu lunea viitoare. Vor exista câteva conferințe și în acest weekend ce-i drept, dar...

Ca în fiecare an există și producători de telefoane mobile care se grăbesc și își dezvăluie noile produse chiar înainte de MWC 2013, care are loc începând cu lunea viitoare. Vor exista câteva conferințe și în acest weekend ce-i drept, dar hai să vedem ce are Acer pentru noi astăzi.

E vorba despre două noi telefoane mobile: Liquid E1 și Liquid Z2. Primul a fost de fapt anunțat luna trecută, dar abia acum a devenit oficial pe piața europeană. Avem de-a face cu un telefon midrange, cu procesor dual core de 1 GHz, cu Android Jelly Bean la bord și un display qHD de 4.5 inch. Handsetul E1 va fi disponibil în variante dual și single SIM, iar Acer promovează terminalul drept unul axat pe multimedia. Aparent el vine cu difuzoare cu sonorizare DTS, plus o funcție software numită Float, care previne pop-up-urile de notificări în vreme ce vă uitați la filme.

Liquid Z2 este un telefon entry level cu un procesor dual core de 1 GHz, display HVGA de 3.5 inch și rulează Android Jelly Bean. Peste acest OS este aplicată o interfață opționala care imită ecranul unui telefon low end. Ca și E1, acest model va fi disponibil în variante dual SIM sau single SIM, cu camere de 3 sau 5 MP. Avem și prețuri pentru terminale, cu Liquid E1 costând între 199 și 229 euro, iar Z2 undeva între 99 și 129 euro. Ambele modele vor fi prezente la MWC 2013, în Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×