Jailbreak Evasi0n disponibil acum pentru iOS 6.1.2 (untethered)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.015 ori
<b>Jailbreak Evasi0n disponibil acum pentru iOS 6.1.2 (untethered)</b>Pe 4 februarie echipa de hackeri din spatele lui Evasi0n lansa un jailbreak untethered pentru iOS 6.1 și iată ca deja e disponibilă o actualizare. La puțin timp după ce Evasi0n a apărut, Apple a lansat iOS 6.1.2, update care rezolva unele probleme...

Pe 4 februarie echipa de hackeri din spatele lui Evasi0n lansa un jailbreak untethered pentru iOS 6.1 și iată ca deja e disponibilă o actualizare. La puțin timp după ce Evasi0n a apărut, Apple a lansat iOS 6.1.2, update care rezolva unele probleme ale OS-ului, iar hackerii au fost puși din nou la treabă.

Ei bine Evad3rs, echipa de hackeri anunță astăzi sosirea aplicației Evasi0n 1.4, actualizată special pentru jailbreak-ul untethered al terminalelor cu iOS 6.1.2. Puteți folosi această metodă pentru jailbreak-ul oricărui terminale Apple cu iOS 6.1.2 la bord, în afară de Apple TV 3. Cea mai nouă versiune de Evasi0n poate rula pe Windows XP sau versiuni ulterioare, OS X 10.5 sau variante mai noi și Linux x86/x86_64. Aparent se recomandă și înlăturarea codului de blocare al terminalului, pentru a evita problemele cu jailbreak-ul.

Apoi veți avea nevoie să faceți obișnuitul backup, să porniți Evasi0n și să apăsați pe Jailbreak și totul va fi gata. Procesul durează cam 5 minute și la final handsetul se va reseta și va afișa un icon pentru jailbreak, pe care veti apasa pentru a finaliza procesul. Ca de obicei vă recomandăm precauție maximă când folosiți astfel de hackuri, mai ales că puteți pierde garanția terminalului, cel puțin teoretic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×