Acesta ar putea fi primul clip cu un iPhone 8 pornit şi funcţional (Video)

3.726 ori
<b>Acesta ar putea fi primul clip cu un iPhone 8 pornit şi funcţional (Video)</b>Tic-tac! Acesta e semnalul că mai avem 8 zile până se lansează iPhone 8, în cadrul unui eveniment programat pe 12 septembrie https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/iphone-8-se-lanseaza-pe-12-septembrie . Dacă se va numi iPhone Edition sau iPhone X..

Tic-tac! Acesta e semnalul că mai avem 8 zile până se lansează iPhone 8, în cadrul unui eveniment programat pe 12 septembrie. Dacă se va numi iPhone Edition sau iPhone X nu putem garanta încă, dar scăpările continuă să vină zilnic. Cea mai nouă pare a prezenta o premieră şi anume primul clip cu un iPhone 8 pornit şi funcţional.

Evident recomandăm precauţie maximă, pentru că în ziua de azi multă lume vrea 15 minute de faimă pe spatele viitorului telefon flagship. E bizar că până acum nu am mai văzut scăpări de gen şi toate au fost limitate la machete şi prototipuri nefuncţionale. Clipul hands-on provine de pe Reddit şi apare la o rezoluţie ce face experiența imposibil de savurat, sau chiar descifrat dacă priviţi acest clip pe un telefon.

Trebuie spus că pare un clip destul de realist şi remarcăm şi porţiunea din zona earpiece-ului decupata din panoul frontal. Nu pare să deranjeze foarte mult la nivel estetic în homescreen sau pe fundal negru, dar pe alb arată destul de rău şi mai ales în browser e cam ciudată această abordare. Provenienţa este din China, probabil prin intermediul unui prototip care a ajuns la un angajat Foxconn şi care a plecat cu el acasă.

Dacă acesta este un fals, am putea avea de-a face cu un soi de launcher complex care face Android să arate că iOS. Vă daţi totuşi seama câtă muncă a depus un dezvoltator să decupeze o porţiune de UI totuşi? Vă reamintesc că Apple va afişa bară de semnal şi cea de baterie în stânga şi dreapta acelei porţiuni decupate. Observăm acum şi ora în colţul din stânga sus şi chiar ne întrebasem unde va ajunge oră după aceasta mutare.

Ceva îmi spune că acesta este chiar un iPhone 8 autentic, iar Tim Cook e probabil furios la ora asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×