Apple ar pregăti un iPhone SE 2 pentru primul trimestru al anului 2018

1.752 ori
<b>Apple ar pregăti un iPhone SE 2 pentru primul trimestru al anului 2018</b>Pe final de an încep să apară și unele zvonuri referitoare la iPhone SE 2, telefon care ar urma să debuteze în prima parte a lui 2018. Potrivit informațiilor actuale noul smartphone se află deja în stadiul de asamblare, primele stocuri

Apple a avut succes cu modelul iPhone SE care a debutat acum un an, mizând pe nostalgia şi nişa celor care doresc telefoane mici şi compacte. Chiar dacă acel terminal nu a primit succesor în 2017, se pare că în 2018 ar avea parte de un urmaş, judecând după cele mai noi zvonuri.

Un aşa numit iPhone SE 2 ar fi mai aproape decât credeţi şi ar urma să debuteze în primul trimestru al anului viitor. Informaţia provine de la Economic Daily News, publicaţie din China, care nu prea dă greş cu materialele sale. iPhone SE 2 s-ar afla deja în producţie la fabrica Wistron din India, aceeaşi care s-a ocupat şi de modelul SE. Prima serie de unităţi a fost deja livrată în iunie, se pare.

Încă nu avem detalii clare despre specificaţii sau măcar despre format, ştiind doar că se vor păstra dimensiunile reduse. Handset-ul ar putea sosi cu un procesor actualizat Apple A10 Fusion şi o baterie de nouă generaţie, dar preţul va fi cu siguranţă mai scăzut decât al modelelor din ultima vreme. Chiar dacă Apple prefera lansările de telefoane organizate toamna, e drept că şi iPhone SE a debutat în martie 2016, deci nu e exclusă anunţarea sa prin martie 2018 şi imediat după şi lansarea.

Având în vedere tendinţa firmei din Cupertino de a merge pe diagonale mari şi a face comenzi consistente de OLED-uri, sunt şanse mici să vedem totuşi un iPhone SE 2, cred eu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×