Cea mai realistă machetă iPhone 8 e aici şi pare foarte plauzibilă (Video)

2.600 ori
<b>Cea mai realistă machetă iPhone 8 e aici şi pare foarte plauzibilă (Video)</b>Putem spune că ne aflăm în acea perioadă a leak-urilor când design-ul unui telefon începe să se lege, în cazul de față fiind vorba despre iPhone 8. Astăzi privim asupra celei mai realiste machete de iPhone 8 de până acum, machetă foarte plauzibilă

Suntem în acea etapă a scăpărilor legate de iPhone 8 în care curg machetele viitorului flagship Apple, scoase la imprimante 3D pe tot globul. Azi vedem un model realizat de către designerul Benjamin Geskin şi unul realizat de @OnLeaks.

Benjamin e cunoscut pentru faptul că a fost designerul cu cele mai detaliate concepte de iPhone 8 de până acum. El a obţinut o machetă cu o fotografie imprimată şi ataşată frontal, imitând un ecran şi având şi protecţia pentru display aplicată peste. Observăm din nou că zona cu senzorii, camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri e flancată de două porţiuni de ecran, care vor afişa bateria, semnalul şi alte pictograme.

Macheta iPhone 8

Avem un screen to body ratio mult mai generos decât la iPhone 7 şi 7 Plus, iar colţurile ecranului par curbate. În cazul machetei lui @OnLeaks remarcăm panoul din sticlă din spate şi camera duală orientată vertical şi ieşită în relief. Între cei doi senzori ai săi se află blitzul LED. Spre deosebire de alte machete din plastic sau mai rău, carton, acest model chiar pare să includă un panou din sticlă în spate şi ce e mai mult, e şi curbat puţin.

Sincer sunt surprins de cât de protuberantă e camera aici, dar privim cu precauţie aceste machete şi aşteptam să vedem terminalul real în acţiune totuşi. Nici urmă de scanner de amprente evident.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×