Phablet-ul Huawei Mate 9 apare în noi randări; numeroase variante de culori ar urma să fie disponibile

1.678 ori
<b>Phablet-ul Huawei Mate 9 apare în noi randări; numeroase variante de culori ar urma să fie disponibile</b>Seria Mate a celor de la Huawei este caracterizată de către phablet-uri foarte arătoase, modelul Mate 8 fiind una dintre atracțiile principale de aici prin prisma specificațiilor de top și a design-ului adoptat. Se vorbește de ceva vreme că firma chineză

Huawei Mate 8 a fost și încă este unul dintre cele mai apreciate phablet-uri din portofoliul companiei chineze, un terminal care este așteptat să primească un upgrade în această toamnă. Am văzut în ultima perioadă randări cu produsul în cauză, dar și aflat câteva informații interesante precum faptul că vom primi la pachet o cameră foto duală cu lentile certificate de către Leica, dar și un scanner de iris.

Huawei Mate 9

Astăzi aruncăm o privirea asupra unor noi randări pentru phablet-ul Mate 9, fiind reprezentate aici toate variantele de culoare dintre care clienții vor putea alege. Nu se știe în ce măsură sunt reale aceste imagini, dar per total tindem să credem că așa ar putea arăta design-ului noului produs în măsura în care nu prea sunt mari schimbări de făcut la acest capitol. Vedem camera duală însoțită de bliț dual și de un telemetru laser, cât și inscripția asociată lentilelor Leica.

În partea frontală remarcăm un design familiar, iar în partea de sus se face remarcat un senzor misterios aflat în stânga - acesta fiind cel mai probabil destinat scanner-ului de iris. Se pare că vor exista 7 variante de culoare, după cum urmează: maro, roz, negru, gri, auriu, alb și argintiu. Un detaliu ce îl mai observăm aici este data afișată pe lockscreen, pe unele modele fiind indicată ziua de 1 noiembrie, iar pe altele data de 18 noiembrie. 

Huawei Mate 9 Preturi

Vor exista 3 variante diferite ale acestui phablet (listate mai jos), și ne așteptăm la un debut oficial programat pentru luna noiembrie a acestui an.

  • 4 GB RAM + 64 GB stocare - 480 ~ 510 dolari
  • 4 GB RAM + 128 GB stocare - 585 dolari
  • 6 GB RAM + 256 GB stocare - 705 dolari
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×