Motorola Moto Z primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat în India, la 2 zile după ce a sosit în Canada

1.191 ori
<b>Motorola Moto Z primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat în India, la 2 zile după ce a sosit în Canada</b>Iată că Motorola se mișcă destul de rapid în a distribui actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Moto Z, update care la doar două zile după ce sosea în Canada, ajunge să fie disponibil și pentru telefoanele comercializate în India

Cu doar 2 zile în urmă clienţii operatorilor Rogers şi Telus din Canada descopereau că au început să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat pe telefoanele lor Moto Z. Acum, acelaşi model are parte de update şi pe piaţa din India.

Moto Z

Odată cu sosirea actualizării, terminalul modular devine compatibil cu Google Daydream View VR şi primeşte şi noi funcţii, precum Quick Switch, multitasking sub formă de split screen sau Quick Settings/ toggles mai compacte. Evident vin și bug fixuri, îmbunătățirea duratei de funcționare și creștere a performanței. Lenovo/Motorola s-a ţinut de promisiunea de acum câteva luni, când a lansat Moto Z anunţând că el va primi Nougat până la final de an.

Acelaşi Moto Z debuta în România cu 2 săptămâni în urmă şi a ajuns în teste la Mobilissimo.ro în aceste zile. Nu e exclus ca pe perioada testării şi el să facă saltul la Android Nougat. E cel mai subţire smartphone lansat până acum, cu o talie de doar 5.2 mm şi se remarcă prin modularitatea clar mai bine implementată decât pe LG G5.

I se pot ataşa module foto, cu proiector, cu acustică JBL şi baterie extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×