Actualizarea iOS 8.1 sosește azi În jurul orei 20:00, ora României; Iată ce aduce nou!

Autor:  | Publicat în:  Apple 929 ori
<b>Actualizarea iOS 8.1 sosește azi În jurul orei 20:00, ora României; Iată ce aduce nou!</b>în cadrul evenimentului Apple de săptămâna trecută, firmă din Cupertino anunța că va începe să ofere actualizarea la iOS 8.1 de luni, adică de azi. Ei bine, aflăm că astăzi în jurul orei 20:00 (ora Romaniei) va începe update-ul și mai jos...

în cadrul evenimentului Apple de săptămâna trecută, firmă din Cupertino anunța că va începe să ofere actualizarea la iOS 8.1 de luni, adică de azi. Ei bine, aflăm că astăzi în jurul orei 20:00 (ora Romaniei) va începe update-ul și mai jos descoperiți care sunt noutățile.

Printre ele se număra suportul pentru opțiunea de plată Apple Pay și reimplementarea faimosului Camera Roll. iOS 8 a primit foarte rapid actualizările iOS 8.0.1, care s-a dovedit a fi dezastruoasă și iOS 8.0.2, care a corectat bugurile. iOS 8.1 este un release ceva mai important, de vreme ce include mai multe noutăți. Printre ele se numără și funcția Instant Hotspot, SMS relay și după cum scriam mai sus, Camera Roll.

Cu Apple Pay utilizatorii vor putea face plăti online la sute de retaileri cu o singură apăsare de deget pe senzorul Touch ID. Funcția Instat Hotspot va permite utilizatorului să își activeze funcția Personal Hotspot de pe iPhone folosind un computer cu Yosemite OS. Apoi, funcția SMS Relay va oferi utilizatorului șansa de a răspunde la mesaje text de pe telefon fie pe Mac, fie pe iPad.

Așteptați-vă că actualizarea doar să înceapă la 20:00 ora României și abia peste câteva ore să fie acoperite mai multe device-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×