Subor X7 vine din China și este cea mai fidelă clonă de iPhone 6 de până acum

Autor:  | Publicat în:  Subor 2.317 ori
<b>Subor X7 vine din China și este cea mai fidelă clonă de iPhone 6 de până acum</b>După cum bine știm, iPhone-urile sunt în prezent cele mai copiate device-uri de pe piață, design-ul acestora stând la baza unor numeroși producători no-name, dar și în spatele unor producători ca Lenovo, acesta din urmă primind recent...

După cum bine știm, printre cele mai clonate device-uri de pe piață se numără în primul rând terminalele iPhone, design-ul acestora servind mai mereu sursă de inspirație pentru o gamă largă de producători de origine chineză și nu numai. Un astfel de exemplu este și Lenovo, companie ce pregătește lansarea unui terminal aproape identic cu iPhone 6 ce poate fi văzut chiar aici.

Cu toate acestea, nu smartphone-ul Lenovo este cel care reușește să fie copia aproape fidelă a lui iPhone 6, ci un alt device de origine chineză numit Subor X7, terminal ce a primit chiar acum câteva zile certificare din partea agenției TENAA.

Subor X7

Printre specificațiile acestei clone de iPhone 6 regăsim un display TFT HD de 5 inch, un procesor de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră principală de 5 megapixeli, o cameră secundară de 3 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Aflăm că acest telefon măsoară doar 7.5 mm în grosime și faptul că va sosi pe piață la un preț de aproximativ 100$.

Subor X7 vine din China și este cea mai perfectă clonă de iPhone 6 de până acum

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×