Vernee Apollo Lite din nou la prețul de 199.99 dolari începând de mâine, 7 septembrie; iată detalii despre noua campanie!

949 ori
<b>Vernee Apollo Lite din nou la prețul de 199.99 dolari începând de mâine, 7 septembrie; iată detalii despre noua campanie!</b>Începând de mâine 7 septembrie, cei de la Vernee vor desfășura o nouă campanie promoțională în parteneriat cu retailerul chinez TomTop.com. Subiectul campaniei este nimeni altul decât smartphone-ul Vernee Apollo Lite - phablet de 5.5 inch ce poate fi

Vernee Apollo Lite este unul dintre smartphone-urile arătoase de pe piață ce se laudă atât cu un preț foarte bun, dar și cu un pachet hardware bine pus la punct. Începând de astăzi, cei interesați pot găsi telefonul de față din nou la prețul de doar 199.99 dolari ~ adică aproximativ 800 lei. Campania este desfășurată în parteneriat cu cei de la TomTop.com și după cum bine știți, sunt disponibile variantele pe negru sau argintiu, în funcție de preferințe.

Vernee Apollo Lite

Pentru această sumă plătită vom primi un smartphone cu display Full HD de 5.5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20 tactat la o frecvență de 2.3 GHz și un chip de 4 GB memorie RAM. Alături avem 32 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD ce ne permite atașarea unui card de până la 128 GB și suport dual-SIM pentru o cartelă micro-SIM și o alta de tip nano-SIM.

Vernee Apollo Lite

Telefonul de față ne aduce o cameră foto principală de 16 megapixeli capabilă de captură video 4K Ultra HD la 30 fps - fiind vorba aici despre un senzor Samsung S5K3P3. Regăsim și o cameră seflie de 5 megapixeli la bord, iar ca elemente de conectivitate reamintim prezența tehnologiei 4G LTE, a conexiunii Bluetooth 4.0, a portului de încărcare și transfer date USB Type-C și a standardului Wi-Fi 802.11 a/b/n/n.

Vernee Apollo Lite

La interiorul carcasei metalice unibody vom da și de bateria de 3180 mAh care beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0. Vernee Apollo Lite ne mai aduce și un scanner de amprente care promite deblocarea device-ului într-un timp de doar 0.3 secunde. Acest terminal cântărește 175 grame și măsoară 9.2 mm în grosime. 

Vernee Apollo Lite

Revenind la campania organizată de către Vernee, aflați că începând de mâine 7 septembrie de la ora 13:00 (ora României), vor fi disponibile 100 terminale Apollo Lite la prețul de doar 199.99 dolari. De asemenea, există și un concurs interesant ce implica realizarea unei recenzii după achiziția terminalului la prețul standard. Ulterior, cei norocoși vor primi 50% din suma cheltuită pe device înapoi.

Detalii despre această campanie pot fi găsite chiar aici pe site-ul tomtop.com, platformă de unde veți putea comanda de mâine și smartphone-ul Apollo Lite!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×