Evenimentul Keynote din cadrul WWDC 2016 va avea loc pe 13 iunie la ora 20:00 (ora României)

961 ori
<b>Evenimentul Keynote din cadrul WWDC 2016 va avea loc pe 13 iunie la ora 20:00 (ora României)</b>În mai puțin de două săptămâni cei de la Apple vor da startul ediției din acest an a conferinței dezvoltatorilor WWDC, eveniment în care vom afla informații prețioase despre noua versiune iOS, despre îmbunătățirile aduse lui Siri, dar și despre alte

În mai puțin de două săptămâni cei de la Apple vor da startul ediției pe 2016 a conferinței dezvoltatorilor WWDC, eveniment ce adună la fața locului numeroși dezvoltatori, unii dispusi să plătească chiar 1.599 dolari pentru a lua parte. Astăzi primim câteva informații referitoare la evenimentul Keynote ce marchează debutul acestei conferințe.

Ei bine, această prezentare de început este programată pentru ziua de 13 iunie la ora 20:00 (ora României). De aici vom afla detalii interesante despre noua versiune iOS 10, despre îmbunătățirile aduse asistentului vocal Siri, dar și despre aplicația Smart Home pe care Apple plănuiește să o aducă alături de noul pachet software pe smartphone-uri.

De pe listă nu vor lipsi discuțiile legate de Apple Music, o aplicație care potrivit zvonurilor ar urma să beneficieze de un refresh. Posibil ca WWDC 2016 să fie și locația în care compania din Cupertino va dezvălui smartwatch-ul Apple Watch 2, sau un nou lineup de notebook-uri MacBook Pro. Vom vedea dacă într-adevăr se va întâmpla așa peste doar 11 zile din acest moment. Vă reamintim că WWDC 2016 are loc în perioada 13 - 17 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×