Actualizarea MIUI 7 soseşte pe terminalele Xiaomi compatibile de pe 27 octombrie; Iată ce modele sunt vizate de update și ce noutați primim!

691 ori
<b>Actualizarea MIUI 7 soseşte pe terminalele Xiaomi compatibile de pe 27 octombrie; Iată ce modele sunt vizate de update și ce noutați primim!</b>Xiaomi anunţa MIUI 7 &icirc;n această vară, cu o nouă interfaţă, una mai elegantă dec&acirc;t p&acirc;nă acum şi azi aflăm c&acirc;nd va sosi acest update pe terminalele compatibile. Ele &icirc;l vor primi de pe 27 octombrie, se pare, iar lista...

Xiaomi anunţa MIUI 7 în această vară, cu o nouă interfaţă, una mai elegantă decât până acum şi azi aflăm când va sosi acest update pe terminalele compatibile. Ele îl vor primi de pe 27 octombrie, se pare, iar lista de device-uri gata de actualizare include 15 modele.

Regăsim aici terminale precum Redmi 1S, Redmi 2, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, modele Redmi Note şi Redmi Note 4G, dar şi tableta Mi Pad. MIUI 7 aduce un timp de răspuns cu 30% mai bun decât pe MIUI 6 şi un consum mai redus al modemului, plus restricţii mai mari pentru aplicaţiile ce rulează în fundal. Actualizarea se va face via OTA şi aduce şi noi teme, un lockscreen cu câte un wallpaper nou zilnic şi noi imagini wallpaper cu copyright exclusiv pentru MIUI.

Actualizarea MIUI 7 soseşte pe terminalele Xiaomi compatibile de pe 27 octombrie; Iată ce modele sunt vizate de update și ce noutați primim!

De asemenea, acest release include un font XXL, o funcţie Baby care recunoaşte fetele bebeluşilor în fotografii şi creează albume dedicate, plus un mod Child care permite părinţilor să restricţioneze accesul celui mic. O noutate este şi Showtime, o funcţie care le permite utilizatorilor să înregistreze un scurt clip video pe telefon şi să facă schimb de contact card cu prietenii.

Apoi la fiecare apelare va apărea acel video în loop asociat contactului tău. Xiaomi a colaborat cu Opera pentru a implementa Data Saver pe MIUI 7, având rolul de a comprima datele din browser, ajutând la economisirea a 50% din trafic. Utilizatorii din India primesc şi Smart SMS Filter, care grupează separat mesajele de la bănci, promoţii e-commerce şi altele de genul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×