"Apple ne copiază pe noi", afirmă un oficial HTC deranjat de comentariile legate de One A9

1.560 ori
<b>"Apple ne copiază pe noi", afirmă un oficial HTC deranjat de comentariile legate de One A9</b>Un oficial HTC a negat vehement faptul că firma taiwaneză copiază designul lui iPhone pe HTC One A9. Jack Tong, preşedintele HTC North Asia a afirmat că HTC nu copiază, ci că a fost un pionier al telefoanelor cu corp metalic &icirc;ncă din 2013....

Un oficial HTC a negat vehement faptul că firma taiwaneză copiază designul lui iPhone pe HTC One A9. Jack Tong, preşedintele HTC North Asia a afirmat că HTC nu copiază, ci că a fost un pionier al telefoanelor cu corp metalic încă din 2013.

Acelaşi Tong declara şi că designul lui A9 va fi împrumutat şi de viitoare modele HTC One M şi Desire. El a continuat, afirmând că Apple a împrumutat de la HTC ideea de a implementa antenele sub forma unor decupaje de plastic pe un șasiu metalic. HTC One M7 inaugura acest trend cu mai bine de 2 ani în urmă, a ţinut să reamintească preşedintele HTC North Asia.

Un răspuns era aşteptat de la HTC, după ce multiple site-uri tech celebre au început să îl numească pe HTC One A9 "copie" sau "clona". The Verge spre exemplu a publicat un preview pentru telefon, afirmând că "aceasta e cea mai mare clonă de iPhone de la Galaxy S încoace". Un avantaj al lui One A9 faţă de iPhone e că porneşte de de la preţul de 459 dolari, faţă de cel de 754.49 dolari pentru iPhone 6S cu 16 GB stocare.

Acoperirea negativă a presei a generat şi scăderea valorii acţiunilor HTC, cu 6.41% în cotaţiile de ieri. Personal consider că asemănarea cu iPhone e reală, dar trebuie să recunoaştem că şi HTC One M7 și Desire 816 au servit ca punct de pornire pentru aspecte de design Apple. E un caz clasic de "toată lumea are dreptate, dar nimeni nu are dreptate de fapt".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×