"Apple ne copiază pe noi", afirmă un oficial HTC deranjat de comentariile legate de One A9

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.492 ori
<b>"Apple ne copiază pe noi", afirmă un oficial HTC deranjat de comentariile legate de One A9</b>Un oficial HTC a negat vehement faptul că firma taiwaneză copiază designul lui iPhone pe HTC One A9. Jack Tong, preşedintele HTC North Asia a afirmat că HTC nu copiază, ci că a fost un pionier al telefoanelor cu corp metalic &icirc;ncă din 2013....

Un oficial HTC a negat vehement faptul că firma taiwaneză copiază designul lui iPhone pe HTC One A9. Jack Tong, preşedintele HTC North Asia a afirmat că HTC nu copiază, ci că a fost un pionier al telefoanelor cu corp metalic încă din 2013.

Acelaşi Tong declara şi că designul lui A9 va fi împrumutat şi de viitoare modele HTC One M şi Desire. El a continuat, afirmând că Apple a împrumutat de la HTC ideea de a implementa antenele sub forma unor decupaje de plastic pe un șasiu metalic. HTC One M7 inaugura acest trend cu mai bine de 2 ani în urmă, a ţinut să reamintească preşedintele HTC North Asia.

Un răspuns era aşteptat de la HTC, după ce multiple site-uri tech celebre au început să îl numească pe HTC One A9 "copie" sau "clona". The Verge spre exemplu a publicat un preview pentru telefon, afirmând că "aceasta e cea mai mare clonă de iPhone de la Galaxy S încoace". Un avantaj al lui One A9 faţă de iPhone e că porneşte de de la preţul de 459 dolari, faţă de cel de 754.49 dolari pentru iPhone 6S cu 16 GB stocare.

Acoperirea negativă a presei a generat şi scăderea valorii acţiunilor HTC, cu 6.41% în cotaţiile de ieri. Personal consider că asemănarea cu iPhone e reală, dar trebuie să recunoaştem că şi HTC One M7 și Desire 816 au servit ca punct de pornire pentru aspecte de design Apple. E un caz clasic de "toată lumea are dreptate, dar nimeni nu are dreptate de fapt".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×