Actualizarea OTA Lumia Denim va aduce și noua aplicație Lumia Camera 5, conform Microsoft

1.311 ori
<b>Actualizarea OTA Lumia Denim va aduce și noua aplicație Lumia Camera 5, conform Microsoft</b>Cel mai recent update al aplicației Lumia Camera de pe terminalele Microsoft Lumia este cel la versiunea 4.9.21, care nu aduce acele funcții foto specifice actualizării Lumia Denim pe unele modele. Microsoft a confirmat acum faptul că Lumia Camera 5...

Cel mai recent update al aplicației Lumia Camera de pe terminalele Microsoft Lumia este cel la versiunea 4.9.21, care nu aduce acele funcții foto specifice actualizării Lumia Denim pe unele modele. Microsoft a confirmat acum faptul că Lumia Camera 5 va sosi odată cu actualizarea Denim pe modele ca Lumia 830, 930 sau 1520 și Icon.

Lumia 830 vine cu Lumia Denim instalat, dar fără funcțiile sale speciale legate de captură foto. Firmware-ul Denim cel mai nou va sosi via OTA și de această dată va include și Lumia Camera 5, care va sosi și pe Lumia 830. Lumia Camera Classic este aplicația de cameră existenta, cea cunoscută ca Nokia Camera până acum și ajunsă la versiunea Lumia Camera 4. Changelog-ul lui Denim include și o creștere de viteză a capturii foto, înregistrare video 4K la 24 FPS și algoritmi mai buni de procesare a imaginii.

Pe lista se afla și Auto HDR și Dynamic Flash, activare vocală a lui Cortana cu comanda "Hey Cortana" și un Glance Screen evoluat, cu Bing Weather, Bing Heath și Fitness afișate pe ecran. Rețineți, Lumia Camera va înlocui Nokia Camera, fiind o aplicație mai rapidă și mai intuitivă. între timp veți putea folosi în continuare Lumia Camera Classic pe terminalele menționate mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×