Sony Xperia Z4 și Z4 Ultra Își fac apariția În randări ce scot În evidență margini ultrasubțiri ale ecranului

Autor:  | Publicat în:  Sony 6.114 ori
<b>Sony Xperia Z4 și Z4 Ultra Își fac apariția În randări ce scot În evidență margini ultrasubțiri ale ecranului</b>Cu câteva săptămâni în urma apăreau pe web în mod surprinzător detalii despre viitoare smartphone-uri Sony din seria Xperia Z. E vorba despre Sony Xperia Z4, Xperia Z4 Ultra și alte câteva noi modele, care astăzi sunt subiectul unei noi...

Cu câteva săptămâni în urma apăreau pe web în mod surprinzător detalii despre viitoare smartphone-uri Sony din seria Xperia Z. E vorba despre Sony Xperia Z4, Xperia Z4 Ultra și alte câteva noi modele, care astăzi sunt subiectul unei noi scăpări, de această dată cu randari foto la pachet.

Modelele prezente in imagine sunt Xperia Z4 și Xperia Z4 Ultra, acesta din urmă având margini foarte subțiri ale ecranului. Se remarcă și faptul că Xperia Z4 e mai puțin lung decât Xperia Z3 și la rândul său are margini reduse ale display-ului. Acest leak se axează mai degrabă pe Sony Xperia Z4 Ultra, care ar urma să sosească cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8994 de 2.5 GHz, un display de 5.95 inch cu rezoluție de 2880 x 1440 pixeli și cu panou IPS Pro.

Phabletul va dispune și de o cameră de 20.7 megapixeli cu senzor Exmor RS, ISO până la 25600 și lentila Sony G Lens de 25 mm. Camera va suporta captura RAW 12 bit, iar corpul telefonului va măsura doar 8.51 mm în grosime. în plus, Xperia Z4 Ultra va avea difuzoare frontale stereo, pe care sincer să fiu nu știu unde le va integra, având în vedere marginile sale minimaliste.

Cum vă suna noul lineup Sony pentru 2015?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×